XIHA Life is the world's first truly multilingual social network. Choose not only one, but several different languages to communicate with new friends and people you care about.
macera işte o hep benimle birlikte 25 yaşındayım sanırım 20/21 ülke gördüm 6 ay önce herşeyi sattım ii bir işi bıraktım şimdi antalyadayım küçük bir ailenin huzurlu cafesinde garsonluk yapıyorum ama yakında bu huzurda bana batar soluğu nerde kimle alırım bilmiyorum tutkulu hırslı çılgınsanız arkadaş olalım beraber tırlatıp beraber gülelim 1 yıllığına hipi olmayı düşünüyorum katılmak isteyen haber versiiiiiin
arkadaş kusura bakma ama sende hepten tutarsız ve mantıksız davranmışsın neden bukadar saçma bir macera yaşamak istiyorsun anlamsız adam gibi bir işe girsende ve bir hayat sürsende her yıl yıllık izininde de bir ülkeye gitsen veya her ne yapmak istiyorsan onu yapsan daha mantıklı degilmi be kardaşım allah akıl fikir versin yani tama m bende macerayı severim ama biraz tuarlı mantıklı olmalı sen çok uçuyorsun dikkat et düşme olur ya kanadın kırılır falan herzaman paraşüt taşı yanında özellikle yamaç paraşütü ha bide canyelegi olurda denize veya okyanusa düşersen varsa bide şişme bot falan hatat dalış takımıda taşı şınovken palet de iyi olur ha bide baktın dagın tepesine düştün ozaman tırmanma ve iniş takımlarınıda al halat ve kanca ok arkadaş macera saçmalamadan yaşamaktır
macera saçmalamak degil gezmek görmek bilgi edinmek yeni şeyler görmek ögrenmektir macera öyle aval aval gezi a ben işte brezilyaya gittim sambacı kızlarla dansettim falan degildir kardaş ok macera keşfetmektir
bu arada sinopun koylarına gidip su altı dalışı yapan varmı yada fethiyede yamaç paraşütü yada eskişehirde planörle uçuç yada didimde serbest dalış yaptınızmı yapmadıysanız çokkkkk kötü
You're reading XIHA Life, the world's number one international community. Click here to sign up and join the crowd!