Language settings
Language: English
Content: English

Join XIHA Life

Make new friends,
Start your own blog,
Play free games,
Add your own photos,
...and much much more!

Search

Viewed 48 times

macera

1. zenan | 2008-05-17 | Turkish
macerayı sevenler yazsın
2. meryem | 2008-05-21 | Turkish
smiley
3. alexei | 2008-05-21 | Turkish
macera   işte  o   hep   benimle   birlikte 25   yaşındayım   sanırım   20/21  ülke   gördüm   6 ay   önce   herşeyi  sattım    ii   bir  işi   bıraktım   şimdi   antalyadayım   küçük  bir   ailenin    huzurlu   cafesinde   garsonluk   yapıyorum    ama   yakında   bu   huzurda   bana   batar  soluğu   nerde   kimle    alırım    bilmiyorum     tutkulu   hırslı   çılgınsanız   arkadaş  olalım   beraber   tırlatıp   beraber    gülelim   1   yıllığına   hipi  olmayı    düşünüyorum   katılmak   isteyen   haber   versiiiiiinsmiley
4. murathan23 | 2008-05-23 | Turkish
arkadaş kusura bakma ama sende hepten tutarsız ve mantıksız davranmışsın neden bukadar saçma bir macera yaşamak istiyorsun anlamsız adam gibi bir işe girsende ve bir hayat sürsende her yıl yıllık izininde de bir ülkeye gitsen veya her ne yapmak istiyorsan onu yapsan daha mantıklı degilmi be kardaşım allah akıl fikir versin yani tama m bende macerayı severim   ama biraz tuarlı mantıklı olmalı sen çok uçuyorsun dikkat et düşme olur ya kanadın kırılır falan herzaman paraşüt taşı yanında özellikle yamaç paraşütü ha bide canyelegi olurda denize veya okyanusa düşersen  varsa bide şişme bot falan hatat dalış takımıda taşı şınovken palet de iyi olur   ha bide baktın dagın tepesine düştün ozaman tırmanma ve iniş takımlarınıda al halat ve kanca ok  arkadaş  macera saçmalamadan yaşamaktır
5. murathan23 | 2008-05-23 | Turkish
macera   saçmalamak degil  gezmek görmek bilgi edinmek  yeni şeyler görmek ögrenmektir   macera    öyle aval aval gezi a ben işte brezilyaya gittim sambacı kızlarla dansettim falan degildir kardaş ok macera keşfetmektir
6. murathan23 | 2008-05-23 | Turkish
bu arada   sinopun koylarına gidip  su altı dalışı yapan varmı
yada fethiyede yamaç paraşütü
yada    eskişehirde planörle uçuç
yada  didimde serbest dalış   yaptınızmı   yapmadıysanız  çokkkkk    kötü
You're reading XIHA Life, the world's number one international community. Click here to sign up and join the crowd!

Reply: say something?The language of this topic is Turkish. My reply language:
smileysmileysmileysmileysmiley
Problems with the text editor? Make sure to use the latest version of your web browser. If you still have problems, you can try using the old text editor: Toggle editor
Upload image

xmlrss